Green Road NV Green Road NV is specialist in wegenis & terreinrenovatie, landbouwwegen, loonwerk, ..

greenROAD® waterdoorlatende verharding

greenROAD® waterdoorlatende verhardingen zijn ecologisch gebonden halfverhardingen die gebruikt kunnen worden als toplaag voor wandel- en fietspaden, bospaden, voetpaden, begraafplaatsen, recreatiecentra, nieuwbouwwijken, stadsparken, en zo meer. De toepassingen zijn oneindig.

greenROAD® bestaat enkel uit harde natuursteengranulaten gebonden met een 100% natuurlijk bindmiddel. Dus een ecologische verantwoorde en doeltreffende manier om halfverhardingen te implimenteren.

In tegenstelling tot (half)verhardingen met hydraulische bindmiddelen, kalk-puzzolaan mengsels of synthetische polymeren, zal het bindmiddel in greenROAD® telkens opnieuw geactiveerd worden als het in contact komt met water. Deze unieke eigenschap geeft greenROAD® uitstekende zelfherstellende eigenschappen en dus minimaal onderhoud.

greenROAD® is water- en luchtdoorlatend en zal na langdurige regenval stabiel blijven. Ingroei en doorgroei van onkruid worden verhinderd, hetgeen de nieuwe wetgeving inzake het gebruik van pesticiden perfect tegemoetkomt.

greenROAD® biedt uitstekend weerstand tegen uitspoelen, ook op steile hellingen.

Paden aangelegd in greenROAD® zijn in alle weersomstandigheden beter toegankelijk en veiliger. De gebruiker ervaart een hoger comfort én de natuurlijke uitstraling van de paden blijft behouden

Nog vragen? Wenst u een afspraak? Contacteer ons vrijblijvend ➜